led light_7

Solar Lights

Gedurende de dag slaat het zonne-energie op...

Groene hightech technologie verpakt in een nostalgische weckfles. Dát is het Consol Solar Jar!

Het principe van deze solarlamp is simpel en absoluut geniaal: Het glas slaat de energie overdag op en geeft dit dan 's nachts terug in de vorm van licht. Deze manier van licht productie is duurzaam, biedt een makkelijke manier om milieubewust te leven en u heeft gewoon langdurig plezier aan dit Consol Solar Jar.

Deze lamp is voorzien van led lampjes die via zonnecellen in de deksel wordt opgeladen. Zodra je ze in de zon zet worden de led accu's opgeladen en geven dan vele uren een aangenaam zacht maar toch helder licht.

Het Consol Solar Jar is uitermate geschikt als tuinlamp, voor een romantisch gedekte tafel, barbecue feestjes, op de camping, als decoratie, bij de picknick..... gewoon voor alle activiteiten buitenshuis, waar je na zonsondergang een gezellige, idyllische avond stemming wilt creëren.

    

's Nacht schijnt het lampje

's Avonds of 's nachts kun je het Consol Solar Jar aan de magnetische beugelschakelaar inschakelen. De door zon aangedreven led lampjes scheppen dan een prachtig licht. Een licht, dat zó helder is, dat je er zelfs bij kunt lezen.

Ontwerp jouw Consol Solar Jar geheel volgens jouw eigen wensen. Of het nu fruit, zand, droogbloemen, mosselen of kiezelstenen zijn... je kunt jouw grenzeloze fantasie compleet inzetten. Het mag alleen niet vochtig worden want de techniek kan beschadigd raken door een eventuele verdamping.

Technische info

!
Consol Led Light
Levertijd:3-5 dagen, mits voorraad onverkocht

Consol Led Light

€ 24,71 p/stuk ex BTW, ex verzendkosten

Per 12 stuks verpakt in een omdoos, verzendkosten € 7,50.

 

(per 3 stuks te bestellen, verzendkosten € 12,50 p/doos)